Eline

Eline har jag känt sen vi var 6 år, på lågstadiet gjorde vi mkt tsm, och hade alltid superkul!  Vi gick på samma dans och gjorde imprinsip nästan allt tsm! (Om man bortser från vår lilla insident, elli, you know wat I mean... ;) Hehe, sen började vi mellanstadiet och hamnade i olika klasser... Tyvärr gled vi ifrån varann lite :´( Men nu när vi börja 7:an, kom vi i samma klass, YES! säger jag bara. Så nu har vi hittat tbk till varann igen, WEHOO!! ♥
 
E n rolig person! :)
L ol!
I nteligent (de e bra om man sitter brevid dig på t.ex. matten)
N ahahaahahaa!!
E ntusiastisk, haha!

So-prov!!

Det där va det värsta jag gjort i mitt liiv!! AAAAA!!! Vi hade So-Prov! Ush, Spyr vid bara tanken!!!!! Haha, aja, hörs sen!

Vera

Vera och jag har känt varann sen vi var 1! Vi har alltid otroligt roligt tsm och råkar alltid ut för extremt fejlade grejer!! De e helt sjukt! Ngra har jag ju skrivit om ;)
Vi ska gå på Horseshow tsm, vi har gått på Horseshow tsm oxå för den delen... Vera har varit 2 veckor hos mig på landet och ja, vihar superkul!
 
V äldigt snäll
E nvis ;)
R olig
A ngagerad
 

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0