Stackars Blizzi!

Stackars lilla Blizzi håller på att få en tapp-sko på vänster fram. När han travar å galoppera trampar han med vänster bakhov på vänster framhov! Å sömmen har lossnat lite :( Jag märkte redan när hovslagaren hade varit å skott honom, att de va ngra små "sprickor" på hoven, å nu har de gått upp lite!! :((((( Så vi kan inte trava å galoppera så mkt :( Får ta de lite försiktigt tills vi har lyckats hitta en hovslagare som kan komma å fixa de!

Tråkigt!

Idag har jag haft tråkit, skulle iväg först till Karlskrona å köpa en present till hannas mamma som fyller år idag, å sen skulle jag å min familj till hannas mammas "fikabjudning".
Men så klart lyckas klantskallen jag få huvudverk, ont i magen å kräkas, USCH!! Så jag har snällt fått ligga hemma å sova medans resten av familjen va på fest :(
Aja, nu mår jag mkt bättre, fast fick inte cykla med mamma bort till Blizzi :( Nu e jag HUUUUUNGRIG!!!!!!!! Hejdå, ska snart äta.

REGN! :(

ÅÅÅÅÅÅ, typiskt!!!!!!!!! DE REGNAR!!!!!!!!!!!!!!! :((
Jag hatar regn! Fast de e ganska mysigt när de oskar, men nu e de så att de INTE oskar... Idag ska jag i varje fall vara med Hanna :) Jippi!

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0