FF och party...

I lördags var ju jag och hanna ensamma hemma, medan hannas föräldrar var på sweden rock, man kan väl säga att jag och hanna inte är som alla andra...
 
När andra har ff går de ut på party och leker badass...
 
När jag och hanna har ff går vi på promenader och ser på amerikas värsta taueringar, samt biggest loser, samtidigt som vi vräker i oss pasta pesto.
 
Ja, vi lever extremt farligt ;)
 
KRAM nella

Fullgubbar och ahlgrens pommes frittes

Visste ni att:
1. Ahlgrens pommes frittes är guds godaste skapelse
2. Det är jätte många fullgubbar på Sweden Rock
 
I varje fall hade vi det super kul! 
 
Och vill ni veta en sak? Jag är bra på försvarsställningar. Let me explain:
 
Hannas gamla tant-knän började göra ont, så vi, samt pappa, pelle och ida gick och satte oss på gräsmattan mitt i en stor folksamling som stog och kollade på Saxon. När vi sitter där kommer det fram två killar som spiller öl över halva gräsmattan. De frågar om jag och hanna har lust att hångla. Jag intar en försvarsställning som innebär att krypa ihop som en boll, stirra intensivt på ett löv samtidigt som jag metodiskt gungar fram och tillbaka med musiken, och därmed låter hanna sköta snacket. Hanna säger lugnt och sansat något i stil med att de kan dra åt helvete, och så stack de.
 
När de gått undrar pelle vad de ville, vi berättar och han blir röd som en rädisa över hela ansiktet och undrar var idiotjävlarna är så han kan slå ner dem. Hanna säger lugnt att han inte alls ska slå ner någon, för då kan man åka i fängelse. Nella säger ingenting.
 
Ja, tänk vad mycket som kan hända en dag som denna.... 
 
KRAM nella

Fortfarande lika komiskt

Det är fortfarande extremt komiskt att jag har fler unika besökare när jag INTE bloggar, än när jag bloggar >.< 
Här kommer min långa, komplicerade ursäkt till att jag är en så kallad "icke bloggare": Candy Crush
 
JA! Vadårå, jag har suttit fast på en och samma bana HUR LÄNGE SOM HELST! OCH JAG VILLL KLARA DEN! NU! 
 
Dock har jag inte lyckats sätta dessa "klara-candy-crush-bana-65"-planerna i bruk än, men snart så. Nämen jag tror (peppar peppar ta i trä) att det kommer gå bättre på måndag!
 
Värför just på måndag? Jo, det ska jag tala om: jag (och hanna) åker till landet idag (med plan, badass jaooo), vi ska se på Sweden Rock med våra hårdrocksgalna pappor 1 dag, papporna ska gå alla 3 dagar, så det betyder att jag och hanna får 2 dagar FF! (oj oj, HUR ska det här gå?!) Men iaf, då kommer vi (förhoppningsvis) inte ha nåsot internet!
 
JA, förhoppningsvis! Då får jag ju ännu en anledning till att inte blogga! Skoja >.< 
 
KRAM nella

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0