HEPH's chipsäventyr!

Jag, hanna, hanna och ellie fick panik då mamma inte köpt tillräckligt med chips och alla vuxnisar hade ätit upp allt innan oss!! Så vi sa till föräldrarna att vi skulle ut på en promenad, såhär kl. 20 en valborgkväll >.<
 
Vi styr stegen mot nora torg för att införskaffa chips! Dock var nora torg stängt, så vi tänkte aatt det var säääääkert MINST en tiimme kvar till middagen, och ändrade vår färdriktning mot ica rimi! 
 
Vi halvspringer och missar det med 9 min! (det stängde 20.00, vi va där 20.09) Pappa har då ringt ca. 3 gånger och sagt att maten är klar!
 
Skit i de! Tänker vi, men lämnar hanna (svedde) och eline åt deras öde, då de inte orkar springa och börjar gå hem istället, men jag och hanna (larsson) fortsätter, hurtiga som vi är, vår färd mot hemköp och chipsen!
 
Vi fick tag på två påsar chips och sen tar oss hem! Allt är luuuuuuugnt! Vi e heeemma! 
 
Men jag varnar er! Dessa upptåg medför skavsår! Samtliga 4 av 10 tår är härmed inlindade med rosa hello-kitty-plåster! INTE SKÖNT!
 
KRAM nella ♥
 
(ha en bra vaalboooooorg) (glöm inte dethär när ni går till elden:

Skolan har problem

Igår fanns de inget internet, idag är vattnet borta!!! Vart ska detta leda?! Man får inte ens gå på toa!! :O Lovar att det kommer slå ner en metior i gympasalen imorgon, iförsej så vore det rätt bra, för då slipper vi biptestet/jojotest som vi har på torsdag, och de vore ju naajs!
 
Men åter till ämnet: Vatten-fattig!
 
Jag, ellie och ver skulle gå till vatten-fontänen och införskaffa lite isande kallt vatten! Vi trycker på knappen, och väntar på att det underbara, kalla vattnet ska börja fylla glaset... Dock förblir glaset tomt, och efter ca. 30 försök, ringer vi på hos vaktmästarn!
 
Han kollar på maskinen, och konstaterar aytt vattnet ärt slut! Han gick till toaletterna och kollade om det fanns vattemn där, tror ni det fanns det elr?!
 
Nej.
 
Så nu är vi vatten OCH toa lösa här på fribergaskolan, Olofs (läraren) kommentar när han hörde oss klaga över det försvunna vattnet: 
 
"I öknen finns minsan igen vatten" på sin norrländska dialekt...
 
Då ska såklart snabbkäfftade Ellie (skoja >.<) svara: 
 
"Men det här är en skola, inte öknen, och på en skola SKA det FINNAS vatten, men i öknen ska det INTE finnas vatten, det är ju bara av naturen!"
 
AAAH, ellie >.<
 
Visste ni att man blir MYCKE törstigare när man inte har något vatten! Just nu skulle jag vilja ha det här i mitt skåp:
 
 
Dock skulle nog inte de få plats, jag har för mycket skräp i mitt skåp :P
 
KRAM nella ♥

Allt vi lärt oss...

Vi lärde oss mycket på hemkunskapen idag, tillåt mig punktera lärdomarna:
 
• Göra äckliga bagels
• Sjunga vårsånger
• Holländska svordomar är vackra
• Koka bröd
• Valmofrön kan bli gamla
• Man ska inte äta prickigkorv, för då börjar det stinka
• Det tar lååååååång tid att göra bagels
 
Så ja, nu  är jag en riktig liten Eirnstein! 
 
KRAM nella ♥

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0