Mot los huvudstados

Idag ska jag och pappa styra stygen hem! Hem till mitt fosterland...stad...ort.. hus.... jaja, hur som helst ska vi åka hem från landet, men bara tillfälligt. 
 
Jag och pappa ska nämligen gå på galapremiären av "känn ingen sorg" som min duktiga pappa varit med och gjort... Dvs. vi är hemma i ungefär 1,5 dagar >.< 
 
Nämen vi åker hem idag, så är vi hemma imorgon, och på onsdag åker vi tillbaks.... Stackars mig som måste sitta i bil ca. 15 timmar på 3 dagar....
 
Okej, de lät inte så farligt... Men om vi säger såhär: Jag måste åka i en ORANGE SPORTBIL SOM LÅTER SOM EN SJÖSJUK VALROSS i 15 timmar (på 3 dagar), DÅ blev de liiite mer dramatiskt åste jag säga!
 
KRAM nella
(de ser ju ut som en parodi på harry potter! Han själv i mitten, hermione till vänster och ron till höger!)
 
 

3 snabba och blommiga falukorvar

Att rykta en häst kan bli oändligt tråkigt (om hästen typ låssas att du inte är där), därför kommer här nellas 3 snabba rykttips, för att göra de hela lite roligare:
  1. Sjung för fulla muggar: "jag vill ha en blommig falukorv till lunch, maaaaaammmaaaaa! Nå't annat vill jag inte haaaaaa!" Ta i enda från tårna för att få den där häftiga känslan av att äga stallet, sjung gärna med lite basröst och ett regält eftertryck på "maaaaammaaaaaaa". (då får du in ett bra gung på borsten)

  2. För att möta upp den blommiga falukorven med något minst lika bra, kan man lägga till lite danssteg, och tex lägga några smidiga pirruetter mellan passande borsttag! Då har du även en blommig-falukorvs-rykt-dans! Super!

  3. För att avsluta det hela kan du fylla hästens man och svans med blommor i vackra färger! Om du har tur är din häst falukorvsfärgad, men tyvärr brukar hästar inte vara det, men det går bra endå. Hästen är då en livs levande blommig falukorv.
En sammanfattning av mina påkomster kan väl beskrivas med ETT...... Nä förästen.... TVÅ ord: Blommig falukorv!
 
KRAM nella
 

Skitig som en gödselstack

Jag tog cykeln iväg till en mycket självupptagen och nonchalant Blizz. Jag ropade och visslade på honom i hopp om en reaktion, men nej. Eller ja, han gav sig friheten att lyftaupp huvet från gräset i cirka 3,5 sekund, stirra på mig som jag var ett ufo och sedan återgå till sin dödsviktiga sysselsättning.
 
Tillslut fick han nog av mat och kom lunkande till mig, jag borsta av honom så han blev ren och sen gick jag och fyllde på vattnet till honom.
 
När jag kom tillbaks såg jag till min förskräckelse den före detta vita, nyborstade ponnyn, vältra sig i bajshögarna i hagen, med bena fladrande som i vinden (trots att de va vindstilla), sedan (när han tycker allt bajs på en killometers avstånd är tillplatat av Bulldosern Blizz) lägga sig pladask ner pladsk med den stora magen i vädret och spela död!
 
Jag: Skyll dig sjäv, de e inte jag som ska stå inne i 12 timmar, full av flugor och kliande, intorkat bajs! De där är BARA ditt eget fel....
 
Blizz: Hallå, kyparn, torka bort allt skit så jag ser anständig ut! (*klapp klapp*) 
 
Jag: Nej. Hejdå. Nu går jag.
 
Och med det vände jag på klacken och cykla hem!

KRAM nella ♥

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0