Olle är en hen

Idag blev Olle en..... flojke..... eller en tjille.... eller helt enkelt en hen.... Japp! Så är det! Han blev nämligen kastrerad! 
 
Så nu vinglar han runt i huset med stora ögon och ser helt borta ut. Anledningen till det är inte att han är kastrerad, utan att han är helt fullkomligt nerdrogad. SÅ SÖT!
 
Jag orkar inte ta en bild på min söta lilla storögda, nerdrogade katt, ni får helt enkelt nöja er med en gammal 
 
KRAM nella

Elstötar och blodbad

Herre gud! Jag har inte haft så här stark migrän på flera år! Jag kan inte ha ljust, inga höga ljud och inte sitta vid datorn (heheheh) (undantag för tillfället). Det hjälpte inte ens med alvedon!
 
Om ni vill kan jag beskriva känslan med hjälp av mina vackra, välutvalda ord:
 
Beskrivning nr 1, STÖTEN:
Det känns som att jag har hela Sveriges telefonlednings-system i huvet. Ledningarna ger mig elstötar och folk ringer i dem hela tiden! Extremt jobbigt.
 

Beskrivning nr 2, BLODBADET
Det känns som att någon trycker in en massa vassa, iskalla (typ frysta) knivar i mitt huvud. De är så kalla så det ilar i mitt stackars lilla huvud.
 

Ja, det var 2 vackra beskrivningar a la nella ;) Själv föredrar jag beskrivning numero ono, då numero dos kan bli lite för.....blodig... 
 
KRAM nella (med ringande telefoner i huvet)
(precis sådär hysteriskt känns det)

Vilka liv

Gissa vad jag, hanna och ellie gör just denna sekund. Jo det ska jag tala om för er, vi är alla inloggade på hannas facebook och chattar med oss själva!!! De e jätte kul!
 
KRAM nella

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0