3 snabba...

Här kommer 3 snabba tips på saker man kan göra om hästen krubbiter (sväljer luft så magen blir en balong):
  1. Sätta upp ett övervakningssystem med larm, och instalera en darrfunktion på boxen. När hästen står och "biter" i sig luft kommer då kameran se det, och ge utslag. Larmet går och darrfunktionen kommer att aktiveras. På det sättet kommer hästen med all säkerhet inte krubbita igen! Mycket effektivt, men dock något dyrt!

  2. Om du vill få hästen att sluta krubbita lite mer....vad ska man säga.... kostnadsfritt... kan man göra "gourmetluft a la decision senap". Allt du behöver är en sked (eller något annat att kleta av med) (funkar med ett finger) och en burk decision senap. Du kan sedan välja om du försiktigt stryker på senapen med omsorg på boxkanten (eller ja, det stället hästen biter på), men det går även bra att hårhänt klutta ut den starka senapen i små högar, då kan du även välja att smeta ut det med fingret.

  3. Om du tycker att de ovanstående två punkterna är lite för komplicerade, kan du alltid välja att köpa en gammal hederlig krubbitarrem på granngården.
Så, nu har ni några smarta lösningar om era hästar krubbiter!
KRAM nellaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0