HEPH's chipsäventyr!

Jag, hanna, hanna och ellie fick panik då mamma inte köpt tillräckligt med chips och alla vuxnisar hade ätit upp allt innan oss!! Så vi sa till föräldrarna att vi skulle ut på en promenad, såhär kl. 20 en valborgkväll >.<
 
Vi styr stegen mot nora torg för att införskaffa chips! Dock var nora torg stängt, så vi tänkte aatt det var säääääkert MINST en tiimme kvar till middagen, och ändrade vår färdriktning mot ica rimi! 
 
Vi halvspringer och missar det med 9 min! (det stängde 20.00, vi va där 20.09) Pappa har då ringt ca. 3 gånger och sagt att maten är klar!
 
Skit i de! Tänker vi, men lämnar hanna (svedde) och eline åt deras öde, då de inte orkar springa och börjar gå hem istället, men jag och hanna (larsson) fortsätter, hurtiga som vi är, vår färd mot hemköp och chipsen!
 
Vi fick tag på två påsar chips och sen tar oss hem! Allt är luuuuuuugnt! Vi e heeemma! 
 
Men jag varnar er! Dessa upptåg medför skavsår! Samtliga 4 av 10 tår är härmed inlindade med rosa hello-kitty-plåster! INTE SKÖNT!
 
KRAM nella ♥
 
(ha en bra vaalboooooorg) (glöm inte dethär när ni går till elden:

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0