Dagens knasigheter

Denna dag har (tyvärr) varit ganska normal, för ovanlighetens skull! Inga oväntade händelser, bara lugnt och fridfullt! Nästan...
 
I fredagas flög jag ju ner till sturkö... Jag tycker det är ganska coolt att man kan ta sig till en plats till en annan så snabbt. Jag mötte upp pappa på hans jobb kl 16.30, och 2,5 timmar senare landade vi i karlskrona, 50 mil där ifrån!! DET är coolt, fast det är ÄNNU coolare när det är en låååång sträcka.
 
Typ när man flyger från italien, där det är extremt varmt, och sen, nästa gång man "tar ett steg på jorden" (det lät djupt!), är man i kalla sverige, och det har bara gått typ 3 timmar! 
 
Det där är SÅ min familj! Vid ratten sitter min alltid lika flintskalliga pappa, sen kommer krulliga jag, bakom mig sitter Niclas med tyngdkraften uppåt och sist men inte minst kommer söta lilla mamma, med alldeles perfekt liggande hår!
 
Japp! Då har vi konstaterat det oxå, mamma är den ända i min familj med ett "normalt" hår. Eller kan man ha det? Ett normalt hår asså. Borde inte alla ha ett "normalt" hår? Jag menar om jag skulle ha ett grönt hår med röda prickar, då skulle ju JAG tycka det va normalt, eftersom jag såg mitt egna hår varje dag.
 
Då skulle jag nog tycka det var onormalt om någon kom med ett vanligt, ljust, rakt Svenne Svenson-hår.
 
Ånej... Jag har gjort det igen... Flummat iväg asså... Det här inlägget som skulle bli ett "normalt" "vad jg har gjort idag-inlägg" men NEJ. Förrästen, kan man verkligen säga att ett blogg-inlägg är "normalt". NEEEJ! PUUUUNKT. KLART SLUT! NELLA IS OVERLOADED! WARNING WARNING! NELLA IS OVERLOADED! TAKE PROTEKTION! OXYGEN MASK AND LIFEVEST FOUND UNDER SEAT!  
 
---BEEEEP----BEEEP----BEEEP----BEEEP---
 
-BEEP---BEEP--BEEP---KRAM----BEEEP-----BEEEEEP---NELLA----BEEEP---BEEP---BEEEP---Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

justblizz.blogg.se

OBS! Bloggen innehåller spår av humor. Läsare med flumm-allergi hänvisas vänligen att klicka ner sidan, då ej försäkringen täcker dödsfall vid läsning. Jag hoppas med största allmänhet att ni får tabletter, så ni kan titta in igen utan röda kliande bölder och spännt näshår. Tack för mig!

RSS 2.0